BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Magyarország második negyedéves GDP-adatát teszi közzé a KSH. Az első negyedév kiábrándító teljesítménye után a Portfolio által megkérdezett elemzők 2,1 százalékos bővülésre számítanak év/éves alapon.

Németországban is megjelenik a második negyedéves GDP-adat. A várakozások szerint negyedév/negyedév alapon 0,3 százalékra lassult a növekedés üteme az első negyedév 0,7 százalékos bővülése után.

Az USA-ban a kiskereskedelmi termékforgalom júliusi statisztikáit közlik. A várakozások szerint júniushoz képest 0,4 százalékkal növekedhetett a forgalom volumene a múlt havi 0,6 százalékos bővülés után.

Közzéteszi negyedéves gyorsjelentését a Foxconn Technology. Az Apple partnere 18 milliárd tajvani dolláros bevétellel zárhatta az április–júniusi időszakot, ami 25 százalékos visszaesés az előző év azonos időszakához képest.

Publikálja negyedéves számait a JC Penney. A kiskereskedelmi társaság bevétele 2,9 milliárd dollár lehetett az időszakban, a működési eredmény szintjén pedig 50 millió dolláros nyereséget könyvelhetett el.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.