BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

A Tiffany & Co közzéteszi negyedéves gyorsjelentését. A luxusékszergyártó bevétele 5,6 százalékkal csökkenhetett a második negyedévben, így 935 millió dollárt könyvelhetett el az elemzői konszenzus szerint.

A kiskereskedelmi termékforgalom júniusi alakulásának felülvizsgált becslését közli a KSH. Az előzetes számok szerint éves összehasonlításban 5,7 százalékkal bővült a hazai üzletek forgalma.

Az Egyesült Államokban a tartós fogyasztási cikkek júliusi alakulásáról alkothatunk képet. Az utóbbi két hónapban a megrendelések csökkenéséről számoltak be, azonban most ismét növekedés jöhet.

Németországban az Ifo intézet közli augusztusi gazdasági hangulatindexét. A német vállalatvezetők megkérdezésével készült mutató júliusban 108,3 pontra süllyedt a megelőző hónapban mért 108,7 pontról.

Sor kerül a francia médiacég, a Vivendi negyedéves gyorsjelentésére. A vállalat árbevétele 2,6 milliárd euró lehetett, az EBITDA szintjén pedig 220 millió eurós profittal zárhatta az időszakot.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.