BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Az USA Energetikai Információs Hivatala a nyersolajtartalékok heti változásáról jelent. Legutóbb 2,5 millió hordós bővülésről számoltak be, amivel 523,6 millió hordóra nőtt a tartalékok szintje.

A Bouygues közzéteszi második negyedéves gyorsjelentését. A francia cégcsoport árbevétele közel 8,2 millió euró lehetett a negyedévben, míg az EBITDA soron 675 millió eurós eredményt érhetett el az elemzők várakozása szerint.

Az Egyesült Államokban a versenyszférában foglalkoztatottak számának augusztusi alakulásáról közöl friss adatokat az ADP. A júliusi 179 ezer fős bővülés után most 175 ezres létszámemelkedésre számít a piac.

Az eurózóna augusztusi harmonizált fogyasztói árindexének előzetes becslését közli az Eurostat. Júliusban éves összehasonlításban 0,2 százalékkal nőttek az árak, most 0,3 százalékos drágulást várnak az elemzők.

Neel Kashkari, a minneapolisi Fed elnöke magyar idő szerint délután kettőkor, míg Eric Rosengren, a bostoni Fed feje, egyben a nyíltpiaci bizottság szavazótagja pedig reggel negyed tízkor szólal meg.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.