BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Céláremelés jött az OTP-re

A korábbi 8180 forintról 8723 forintra emelte az OTP célárát a Morgan Stanley, továbbra is egyenlő súlyozás, azaz tartás az ajánlás.

Az elemzői konszenzus 8494 forintra értékeli a papírt, ami 2,7 százalékkal magasabb a tegnap délutáni 8267-es árfolyamnál, az ajánlás pedig továbbra is tartás.

Az OTP menedzsmentje március 3-án jelentette be, hogy részvényenkénti 190 forintos osztalékra tesz javaslatot az április 12-i közgyűlésnek. Az azt követően kiadott vagy módosított célárfolyamok átlaga 8997 forint, egy erős vétel mellett az ajánlások mindegyike tartás. A célárfolyamok közül a legmagasabb 9700 forint, a legalacsonyabb a Concorde 8500 forintos várakozása. A Reuters adatbázisában a legfrissebb egy tegnapi ajánlás, amely 8910 forintos, a kedd délutáni árfolyamnál 9 százalékkal magasabb célárat határozott meg.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.