BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Új régiós vezetők a Mastercard budapesti irodájában

A közelmúltban két újabb magyart neveztek ki regionális vezetői pozícióba, így a Mastercard hazai szakértői csapatának már három magyar tagja van.

Szendrei Szabolcs a Mastercard európai központjához csatlakozott

Új pozícióba nevezte ki Szendrei Szabolcsot a Mastercard Europe, aki ez év tavaszától a vállalat európai hitelkártyákért felelős csapatának lett tagja igazgatóként. A magyar szakember mostantól az európai hitelkártya termékek stratégiájának megvalósításáért, valamint a jövőbeni hitelkártya értékajánlatok kialakításáért felel. Kiemelt feladata a globálisan új Mastercard Részletfizetés szolgáltatás bevezetése Európa különböző országaiban.

Szendrei Szabolcs 2010 óta dolgozik a Mastercard budapesti irodájában, kinevezéséig termékértékesítési vezető pozíciót töltött be. Ez idő alatt ő irányította a Mastercard Kedvezményprogram (Mastercard Priceless Specials) hazai bevezetését, valamint hitelkártya- és prepaid programok elindulásában játszott jelentős szerepet a régióban.ű

Maklári István vezeti a Mastercard Advisors regionális tanácsadó csapatát

2017 tavaszától Maklári István tölti be a Mastercard Advisors regionális tanácsadó csapatának vezetői posztját. A magyar szakember az előléptetéssel tizennyolc fős csapat irányítását vette át hét irodában (Varsó, Prága, Bécs, Budapest, Bukarest, Belgrád és Tel Aviv).

Maklári 2013 júliusában csatlakozott a Mastercard Advisorshoz projektvezetőként. Munkája során a mobilfizetés és a digitális bankolás területén tett szert kimagasló szakértelemre projektvezetőként – majd 2015 szeptemberétől szenior projektvezetőként – több mint ötven projektért felelt. A közgazdasági végzettségű, MBA fokozattal is rendelkező szakértő korábban az A.T Kearney, valamint a Boston Consulting Group stratégiai tanácsadó cégeknél szerzett tapasztalatot.

Szőnyi Ádám a Mastercard Advisors regionális üzletfejlesztési vezetője

Szőnyi Ádám 2016 februárja óta a Mastercard Advisors regionális üzletfejlesztési vezetője, négy fős csapatával (Bécs, Varsó, Prága, Bukarest) a tanácsadói munka értékesítésével és üzletfejlesztésével foglalkozik aktívan, a régió 16 országában.

A komoly tanácsadói háttérrel rendelkező szakember 5 éve erősíti a Mastercard budapesti csapatát, 2013 decemberétől öt ország, 2016 februárjától a teljes Közép-Kelet-Európai régió tevekénységéért felel. Korábban az A.T. Kearney tanácsadó cégnél szerzett szakmai tapasztalatot, ezt megelőzően a Budapest Banknál és a GE-nél töltött be menedzseri és elemzői pozíciókat az Egyesült Királyságban, Spanyolországban, Hollandiában és Magyarországon.

Kovács Szabolcs felel a régió hitelkártya és betéti kártya stratégiájának megvalósításáért

Kovács Szabolcs 2016 tavaszától felel a tizenhat országot átfogó közép- és kelet-európai régió hitelkártya és betéti kártya stratégiájának megvalósításáért. A magyar szakember 2009 februárja óta dolgozik a Mastercard budapesti regionális irodájában, kinevezéséig ügyfélkapcsolati vezető pozíciót töltött be. 2015-ben több hónapot dolgozott a Mastercard johannesburgi irodájában, ahol segített megalkotni a dél-afrikai egyérintéses fizetés stratégiáját. A közgazdasági végzettségű szakember korábban az elsősorban holland működő tőkét allokáló, KKV tanácsadási és ingatlankezelési feladatok ellátására is szakosodott DBH Group ingatlan részlegét vezette, valamint két éven át volt a Regus Hungary ügyvezetője.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.