BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Több személycserét is bejelentett az Appeninn

Rendkívüli közgyűlést tartott csütörtökön Appeninn Vagyonkezelő Holding Nyrt.

Az Appeninn Vagyonkezelő Holding Nyrt. csütörtökön rendkívüli közgyűlést tartott, és a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján több személycserét, valamint alapszabály-módosítást is bejelentett.

  • A közgyűlés elfogadta Éder Lőrinc és Szabó Balázs igazgatótanácsi tagok és audit bizottsági tagok lemondását, és emellett intézkedtek a társaság irataiból és a cégjegyzékből való törlésükről is.
  • Határozatlan időtartamra december 21-től megválasztották Juhász Sándort az igazgatótanács tagjának, valamint szintén határozatlan időtartamra Prutkay Zoltánt és Juhász Sándort az audit bizottság tagjainak. Mindannyian megbízási jogviszonyban látják el feladataikat.
  • A közgyűlés módosította a cégjegyzésére jogosultak cégképviseleti jogát aszerint, hogy az igazgatótanács elnökének cégképviseleti joga önálló képviseleti módról az igazgatótanács többi tagjával megegyező együttes képviseleti módra módosul.
  • Ezentúl a társaság cégjegyzésére az igazgatótanács bármely két tagja együttesen; vagy a társaság igazgatótanácsa által az ügyek meghatározott csoportjára nézve cégjegyzésre feljogosított munkavállaló az igazgatótanács határozatában meghatározott személlyel együttesen jogosultak.
  • Címoldalról ajánljuk

    Tovább a címoldalra

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.