BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Leáll egy időre az MKB rendszere

Az MKB Bank új informatikai rendszer használatára áll át, amely a pénzintézet több napig tartó informatikai leállásával valósítható meg.

Az informatikai leállás június 29-én 17:45-kor kezdődik és egészen július 5-én reggel 8 óráig tart majd – ismertették a bank vezetői hétfőn. Hetényi Márk, az MKB vezérigazgató-helyettese elmondta,

az informatikai leállás időtartama alatt az MKB pénzügyi és befektetési szolgáltatásai – a bankkártya-szolgáltatás kivételével – sem személyesen, sem elektronikus csatornákon, sem a TeleBANKár ügyfélszolgálaton keresztül nem lesznek elérhetőek.

Fotó: Kallus György

Tájékoztatása szerint a bank által kibocsátott bankkártyák vásárlásra és ATM-ből történő készpénzfelvételre, a korábban letöltött és telepített MKB Pay szolgáltatás pedig vásárlásra a leállás időtartama alatt is igénybe vehetőek lesznek a bankszámla, illetve a hitelkártyaszámla fedezetének összegéig. Az MKB a bankkártyaletiltás lehetőségét is biztosítja – tette hozzá.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.