BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Egyre népszerűbb az online személyi kölcsön

Az OTP Bank az idei év első felében 3,6 milliárd forintnyi online személyi kölcsönt folyósított ügyfelei számára, az előző év azonos időszakához képest 33 százalékos növekedést eredményezve – számol be az eredményről a pénzintézet közleménye. 

Az online személyi kölcsön népszerűsége rohamosan növekszik az OTP-nél. Az első félévben az online igénylések után folyósított kölcsönök összege elérte a 3,6 milliárd forintot a pénzintézetnél, ezáltal

az előző év azonos időszakához képest harmadával több kölcsönt helyezett ki a bank 2018 júniusáig.

A teljesítmény mögötti egyik ok, hogy a digitális fejlesztéssel az ügyfelek minden eddiginél nagyobb szabadsághoz jutottak, és bárhonnan, akár a saját otthonukból is igényelhetik a terméket online.

Az online személyi kölcsön egyre népszerűbb, a beérkező kérdésekből viszont látjuk, hogy sokan még mindig nem tudják, hogy teljesen online, az otthonuk elhagyása nélkül is igényelhetik a terméket

– mondta el Dr. Rajmonné Veres Ibolya, az OTP Bank Fogyasztási Hitelek Főosztályának igazgatója.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.