BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Követheti a pozitív nemzetközi trendet a BUX

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 1,47 pontos emelkedéssel, 40 892,41 ponton nyitott pénteken.

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 1,47 pontos emelkedéssel, 40 892,41 ponton nyitott pénteken. A csütörtöki záró értékéhez képest minimálisan erősödött.

Az elemzők emelkedésre számítanak pénteken a Budapesti Értéktőzsdén.

Móró Tamás, a Concorde Értékpapír Zrt. vezető elemzője elmondta, hogy enyhén pozitív hangulatra, kisebb mértékű emelkedésre lehet számítani pénteken a Budapesti Értéktőzsde kereskedésében.

Fotó: VG

Varga Zoltán, az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője is azt emelte ki elemzésében, hogy a kedvező nemzetközi befektetői hangulat miatt ismét felfelé indulhat a Budapesti Értéktőzsde részvényindexe pénteken.

  • A vezető részvények közül a Mol hamarosan elérheti a 3320-3340 forintos tartományt, ahol – szerinte – megakadhat majd.
  • Az OTP továbbra is a 11500-12000 forintos zónában marad, pénteken az ellenállási pont felé veheti az útját.
  • A Richter árfolyama egész héten esett, 5550 forintnál húzódik egy rendkívül fontos támasz, ahol a trend megfordulására lehet számítani.
  • A Magyar Telekom árfolyama rövid távon tovább emelkedhet, és hamarosan elérheti a 475-480 forintos tartományt – írja Varga Zoltán.
  • Címoldalról ajánljuk

    Tovább a címoldalra

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.