BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Óbudán vásárol irodaházat az Appeninn

Célegyenesbe ért az Appeninn Holding budai portfólióbővítése, miután aláírták az adásvételi szerződést arról a harmadik kerületi irodaépületről, amelynek megvásárlására 2019 novemberében tett vételi szándéknyilatkozatot az ingatlanpiaci társaság. A több mint 6 ezer négyzetméteren elterülő, modern irodaterületeket kínáló ingatlan megszerzése mintegy 20 százalékkal bővíti az Appeninn ebben a kategóriában rendelkezésre álló portfólióját – írja közleményében a társaság.

Az Appeninn Vagyonkezelő Holding Nyrt. leányvállalata, a BERTEX Ingatlanforgalmazó Zrt. január 17-én adásvételi szerződést kötött a III. kerület Montevideo utcában található, több mint 6 ezer négyzetméter területű irodaház megszerzésére – derült ki a BÉT honlapjára feltöltött dokumentumból.

A társaság azt is közölte, hogy a tranzakció zárására várhatóan 2020. január végéig sor kerül. Az irodaház megvásárlásával mintegy 20 százalékkal bővül az Appeninn ebben a kategóriában rendelkezésre álló portfóliója.

Frekventált területe

A megállapodás értelmében leányvállalatán keresztül az Appeninn Nyrt. tulajdonába kerül a budai övezet egyik legfrekventáltabb területén, a Montevideo utcában található modern irodaépület. Az irodaépület előnyös lokációjából eredően magas jövedelemteremtő képességgel rendelkezik, ezzel biztosítva stabil bevételt a vállalat számára – közölte a társaság.

Az Appeninn Nyrt. növekedési stratégiájának egyik alappillérét jelentik az ingatlanvásárlások: a mostani tranzakció ezen építkezés egyik első elemeként valósul meg.

Jelentős akvizíciókkal kezdődött a 2020-as év az Appeninn-nél; ezt a lendületet szeretnénk az év folyamán végig fenntartani, ezáltal tovább élénkítve akvizíciós tevékenységünket, valamint a társaság által már megkezdett, a fókuszterületeinken kívül eső ingatlanok értékesítésére irányuló portfóliótisztítási folyamatainkat is

– idézi a közlemény Bernáth Tamást, az Appeninn Nyrt. elnök-vezérigazgatóját.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.