BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Pluszban zárt a BUX, vegyes kép Európában

Emelkedésben fejezte be szerdán a kereskedést a pesti börze. A főbb nyugat-európai részvényindexek vegyesen teljesítettek, míg New York mínuszban zárt. 363 forint az euró.

  • Emelkedéssel nyitottak a New York-i indexek, majd csökkenésnek indultak a főbb mutatók, és a zárás is mínuszban történt.
  • 361,8 forinton mozgott az euró reggel, majd jelentősen romlott, délelőtt már a 364-es szintnél is járt a magyar fizetőeszköz. Délutánra némileg korrigált, a 363-as szinthez volt közelebb, sőt ez alá is bement az árfolyam késő délutánra.
  • Minimális csökkenéssel indítottak a BÉT-en, ezt követően emelkedésnek indult az index, délutánra a fél százalékos határt is átlépte a pesti börze, és végül a zárásra emelkedésben maradt az index.
  • Vegyes kezdés Európában, a délelőtt és a délután is felemásan sikerült. Végül London és Párizs mínuszban, Frankfurt épphogy pluszban zárt.
    • Fotó: Bryan R. Smith / AFP

     

    Címoldalról ajánljuk

    Tovább a címoldalra

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.