BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

MKB Bank: folytatdódhat a Masterplast ralija

Továbbra is 5000 forint fölé várja az építőipari gyártó cég részvényárfolyamát a bankház.

Megerősítette a Masterplastra vonatkozó eddigi eredmény- és árfolyam-várakozását az MKB Bank az építő- és egészségipari vállalat harmadik negyedéves gyorsjelentésére reagálva.

A befektetési szolgáltató továbbra is 5167 forintra várja a társaság papírjait egyéves távlaton, ami a hétfői záróárhoz képest 18,5 százalékos ralit jelenthet. A továbbra is számottevő felértékelődési lehetőség miatt az MKB változatlanul vételt javasol.

Fotó: Vémi Zoltán / VG

A bankház szeptember 9-én frissített értékelési modelljében azzal számol, hogy a Masterplast idén 188 millió eurós árbevétel mellett 18,17 milliós működési eredményt szállíthat. Ezt a teljesítményt azonban könnyedén túl is szárnyalhatja a társaság a kiemelkedő első kilenchavi eredmény és az ugyancsak kedvező negyedik negyedéves kilátások miatt.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.