BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Óriási lehetőséget rejtenek a Masterplast papírjai

A bankház jelentősen megemelte az építő- és egészségipari gyártócég részvényeire vonatkozó várakozását.

Jelentősen megemelte a Masterplast részvényeire vonatkozó 12 havi célárat az MKB Bank, amely a korábbi 5167 forint helyett már 6394 forintra várja a magyar építő- és egészségipari gyártócég árfolyamát. 

Fotó: Vémi Zoltán/VG

Ez igen bőséges, 56 százalékos felértékelődési lehetőséget jelent a szerdai záróárfolyamhoz képest, a bankház ajánlása ezért továbbra is vétel.

A Masterplast januárban frissítette vállalati stratégiáját, melyben a korábbinál is dinamikusabb eredménynövekedéssel számol, és emellett egy ígéretes új iránnyal, a moduláris építészeti üzletággal bővíti tevékenységét.

Az MKB módosított vállalatértékelési modellje az új üzletág mellett a szigetelőipari szegmens gyors növekedését, az egészségipari termékgyártás felfutását és a vállalat akvizícióit, zöldmezős beruházásait és termelői kapacitásának bővülését is figyelembe veszi, és mindezek miatt a korábbinál jóval magasabb célárat határozott meg. 

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.