BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Új ügyvezető igazgatót neveztek ki a Mol Románia élére

A Mol Románia a Mol csoport romániai leányvállalata, Románia egyik legjelentősebb olajipari cége.

Mozga Gábor személyében új ügyvezető igazgatója van a Mol Romániának január elsejétől – jelentette be hétfőn a Mol Románia. A vállalat közleménye szerint Ene Camelia eddigi ügyvezető igazgató 17 év után befejezte munkáját a vállalatnál.

People,Filling,Their,Car,Tanks,At,Mol,Petrol,Gasoline,Station
Mol Románia
A Mol Románia élén 17 év után lesz vezércsere.
Fotó: Shutterstock

Mozga Gábor Lengyelországból érkezett a romániai leányvállalat élére. Az új ügyvezető igazgató 2019 óta van a vállalatnál, vezetőként a Mol csoport kiskereskedelmi és értékesítési osztályának kilenc országot érintő fejlesztéséért és irányításáért felelt, elsősorban az értékesítési és működési stratégiák kidolgozása és kivitelezése terén szerzett tapasztalatot. Tavaly Lengyelországban irányította a Mol csoport eddigi legnagyobb kiskereskedelmi akvizíciójának integrációját, a Lotos hálózat átalakítását Mol Polskává. Közgazdasági egyetemi végzettsége van, jelentős tapasztalatot szerzett kereskedelmi és pénzügyi területeken, több mint két évtizedig nagy FMCG vállalatok igazgatótanácsaiban dolgozott – közölte a vállalat.

Mozga Gábor mérföldkőnek nevezte a következő időszakot a Mol Románia növekedési útján. Közölte, hogy a vállalat az ügyfelek folyamatosan változó igényeihez alkalmazkodva, a személyre szabott ügyfélélményt biztosító technikai megoldásokat integrálva fejleszti szolgáltatásait.

Alkalmazkodóképesek, innovatívak maradunk, és megőrizzünk ügyfélközpontú hozzáállásunkat, annak érdekében, hogy fenntartsuk a Mol egyedi, megkülönböztetett márkaidentitását

– idézte az új ügyvezető igazgatót a közlemény.

A Mol Románia a Mol csoport romániai leányvállalata, Románia egyik legjelentősebb olajipari cége, amely 27 éve van jelen a piacon.

Tisztességtelen és nyerészkedő a Mol szerint a horvát olajvezeték-üzemeltető

Tisztességtelenséggel és nyerészkedéssel vádolta meg a Mol a Janaf olajvezeték-üzemeltető vállalatot. A magyar olajtársaság szerint a horvát cég aránytalanul magas árat kér az Adria vezetéken érkező energiahordozókért. A Mol közölte, hogy a kelet-közép-európai államok a jelenlegi helyzetben ki vannak szolgáltatva a vezetékes kőolajnak, amit a Janaf a meggazdagodására használ i.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.