BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Rekorddöntés után megpihenhet a BUX

Sorra döntötte a történelmi rekordokat a hazai részvényindex, minden vezető részvény jól teljesített a múlt héten. Folyt. köv.?

A Mol és a Magyar Telekom meghatározó szint fölé tudott kerülni a múlt héten, így ezek megerősítése esetén pozitív maradhat a technikai kép. Az OTP esetében van még tér felfelé a fontos ellenállási szintekig, a hazai blue chipek közül a Richter további mozgása a leginkább kérdéses.

OTP
Az OTP-részvény technikai képe

Az OTP árfolyama a 18 770 forintos ellenállás felé igyekszik, a vártnál kedvezőbb első negyedéves eredmény egyelőre nem adott újabb lendületet az árfolyamnak. Az említett ellenállás áttörése esetén a 19 ezer forintos szint közelében jelentősen megnőhet a negatív korrekció esélye a későbbiekben. Meghatározó támaszok 18 ezer forintnál és 18 300 forintnál húzódnak a grafikonon.

Mol
A Mol-részvény technikai képe

A Mol árfolyama az első negyedéves eredmények megjelenését követően enyhe csökkenéssel nyitott, de ismét a 3050 forintos szint fölé tört. Ha tartósan meg tud maradni a szint felett, később folytatódhat az emelkedés, a következő állomás 3100 forintnál, majd 3150 forint közelében lehet. Az RSI-indikátor még bőven a túlvett zóna alatt mozog, az MACD pedig vételi jelzést adott.

Richter
A Richter-részvény technikai képe

A Richter kurzusa meghatározó ellenálláshoz érkezett, ez 9585 forintnál húzódik. Egyelőre csak próbálkozik az áttörésével a jegyzés, siker esetén a következő fontos állomás 9855 forintnál lehet. Alul erős támasz látható 9420 forintnál

Telekom
A Magyar Telekom-részvényének technikai képe

A Magyar Telekom kurzusa is fontos szint fölé került, ez 931 forint felett húzódik. Ha meg tud itt kapaszkodni a következő napokban, a felső Bollinger-szalag adhatja a következő ellenállási szintet 947 forintnál. Az indikátorok képe vegyes, az MACD még nem adott vételi jelzést, az RSI viszont az 50-es szint felett mozog.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.