BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Jelentős megbízást kapott az Auditól a Gloster

Megújították a hosszú távú szoftverfejlesztési szerződést.

700 ezer euró értékű szoftverfejlesztési megbízást nyert el a Gloster a német Auditól – tette közzé a magyar társaság a BÉT honlapján.

210517_VG_gloster_06_VZ20210517 Budapest 
Gloster Infokommunikációs Nyrt. 

Fotó: Vémi Zoltán  VZ  Világgazdaság  VG20210517 Budapest Gloster Infokommunikációs Nyrt. Fotó: Vémi Zoltán  VZ  Világgazdaság  VG
 A régi frontendet egy modern, webalapú alkalmazás váltja fel / Fotó: Vémi Zoltán / Világgazdaság

A szerződés keretében az Audi gyártáshoz kapcsolódó riporting rendszerét fejleszti tovább a Gloster leányvállalata. A Gloster a fejlesztést teljes mértékben saját alkalmazottakkal, alvállalkozó bevonása nélkül valósítja meg.
A Gloster azt is közölte, hogy

 ismét egy hosszú távú szerződés került megújításra. 

Az új szakaszban a régi frontendet egy modern, webalapú alkalmazás váltja fel, amelynek fejlesztése már korábban elindult, de csak most kezdik használni. A webapplikációra való átállással még több felhasználó számára lesznek elérhetők a funkciók, és így felgyorsulhat a régebbi, elavult rendszerek integrálása is.
A projekt jól illeszkedik a Gloster 2024 tavaszán közzétett stratégiájába, amely szerint a hangsúly az export és rendszeres árbevételek folyamatos növelésén van.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.