BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Frissen és üdén kezdte a hetet a forint

A főbb devizákkal szemben erősödni tudott a magyar fizetőeszköz. Egy euróért 396,80 forintot kellett fizetni a reggeli órákban.

Erősödött a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben hétfő reggel a péntek esti jegyzéséhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben. Az eurót röviddel hét óra előtt 396,80 forinton jegyezték, alacsonyabban a péntek esti 397,02 forintnál.

Hungarian,Forint,Euro,Exchange,Rate:,Hungarian,Forint,And,Euro,Coins
Egy euróért 396,80 forintot kellett fizetni a reggeli órákban / Fotó: Shutterstock

A dollár jegyzése 355,57 forintra gyengült 355,91 forintról, a svájci franké pedig 422,47 forintról 422,45 forintra változott. Az euró 1,1162 dollárt ért röviddel reggel 7 óra előtt a péntek esti 1,1156 dollár után.

Stabil euró-forint árfolyam, erős dollár jellemezheti az év végét

A hazai deviza főként az euróval szemben maradhat lendületben, a dollárreláció már erősen a zöldhasú irányába hajolhat el az év hátralévő részében. A forint stabilitása az MNB kamatpályájának is jót tehet.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.