BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Veszteséges félévet jelentett a FuturAqua

A részvény 1 százalékot emelkedett.

Hétfőn piaczárás után tette közzé féléves gyorsjelentését a FuturAqua a BÉT honlapján. A társaság adózás előtti eredménye 14,79 millió forint veszteség volt az idei első 6 hónapban. Szemben az előző év azonos időszakában elért 185 millió forintos nyereséggel.

_VEZ4356-1, bét, tőzsde
Fotó: Vémi Zoltán / Világgazdaság

Az idei első féléves árbevétel 600 ezer forint volt, szemben az egy ével korábbi 1,2 millió forinttal. Ráadásul a tavalyi első félévben 348 millió forint egyéb bevételt is könyveltek, míg idén 4 ezer forintot.

A társaság korábban ásványvíz kitermelésével, palackozásával, illetve az ásványvíz és üdítőital értékesítésével foglalkozott, ám ez a tevékenység megszűnt. 
A régen szebb napokat látott részvény árfolyama az elmúlt egy évben 17 és 23 forint között mozgott. Hétfőn a kurzus 40 milliós forgalommal 1 százalékot emelkedett, s 19,7 forinton zárt.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.