BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Az Arsenalnak kilencezer fontért újra van kabalabábúja

A Gunnersaurus 27 éve képviseli az Arsenal focicsapatát, és valódi ikonjává vált a közösségnek.

A koronavírus-járvány miatt zárt kapuval megrendezésre kerülő labdarúgó meccsek izgalmas helyzetet hoztak létre az egyik legismertebb angol futball csapat, az Arsenal háza táján. A nézők nélküli fordulók alatt a menedzsment úgy döntött, hogy anyagi okokból kifolyólag a csapat kabalabábúja a Gunnersaurus nélkül folytatják tovább – írja az Independent.

A szurkolók azonban nem nyugodtak bele a groteszk helyzetbe, és a kabalabábú megtartásáért közösségi pénzgyűjtésbe kezdtek az interneten, ahol is hétfőig összesen mintegy 9 ezer fontot sikerült is összeszedniük.

Fotó: Adrian Dennis / AFP

A Gunnersaurus 27 éve képviseli az Arsenal focicsapatát, ez idő alatt egy valóságos ikonjává vált a közösségnek, nem engedhetjük, hogy csak úgy »kihaljon«

– fogalmaznak a honlapon.

Ennek következtében az Arsenal vezetősége még egyszer átgondolta a dolgot, és végül arra jutottak mégsem válnak meg csapatuk szimbolikus alakjától. Az ugyan még kérdéses, ki fogja tovább vinni a Gunnersaurus feladatait, de annyi bizonyos: egyelőre az Arsenal szurkolói nem maradnak kabalabábú nélkül.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.