BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Szoboszlaival baj van

Szoboszlai Dominik nem volt ott a hét közepén a Liverpool edzésén, ami azt jelentheti, hogy a sérülése nem javul megfelelő ütemben. A Vörösök vasárnap játszanak a Bournemouth ellen. Jelenleg úgy látszik, hogy a magyar válogatott csapatkapitánya nem lesz ott a pályán.

Nem gyógyul olyan gyorsan Szoboszlai Dominik, a magyar válogatott csapatkapitánya még mindig nem térhetett vissza a Liverpool edzésére.

Liverpool's Hungarian midfielder #08 Dominik Szoboszlai (L) fights for the ball with Arsenal's Brazilian midfielder #11 Gabriel Martinelli during the English Premier League football match between Liverpool and Arsenal at Anfield in Liverpool, north west England on December 23, 2023. (Photo by Paul ELLIS / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Fotó: AFP

Az Index írta meg a This is Anfield alapján, hogy Szoboszlai nem volt ott a hét közepén a Liverpool edzésén az AXA Training Centre-ben. Jürgen Kloppnak 10 játékosát kell jelenleg nélkülöznie sérülés, vagy válogatott meccsek miatt.

A Liverpool január 21-én, vasárnap a Bournemouth-nál vendégeskedik a Premier League 21. fordulójában.

20 mérkőzés után a Szoboszlai Dominik csapata vezeti az angol bajnokságot, 45 ponttal állnak az élen. A második helyen a címvédő Manchester City van 43 ponttal, a dobogó legalsó fokán pedig 21 lejátszott mérkőzéssel az Aston Villa található.

Szoboszlai Dominik még január elsején sérült meg, amikor a csapata 4-2-re legyőzte a Newcastle Unitedet. Korábban arról lehetett hallani, hogy a Bournemouth elleni meccsen akár pályára is léphet a középpályás, de nem rég még Szoboszlai is arról beszélt, hogy nem akarja siettetni a visszatérést.

Brutálisat nőtt Szoboszlai értéke fél szezon alatt

Parádés kimutatás érkezett a magyar válogatott klasszisáról: a játékos fél szezon alatt megduplázta értékét. Szoboszlai Dominikot egy sportgazdasági lap az élmezőnybe sorolta a legtöbbet érő játékosok listáján. Az is kiderült, mikor léphet legközelebb pályára.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.