BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
Former Manchester United footballer David Beckham poses on the red carpet upon arrival to attend the world premiere of the documentary '99', in Manchester, northern England on May 9, 2024. (Photo by Oli SCARFF / AFP)

Kínai céget népszerűsít az Eb-hez közeledve David Beckham

Az UEFA szponzorai között több kínai cég is van, az egyikük arca lesz az egykori futballsztár. Ám azt nem közölték, hogy ezért mennyi pénzt kap Beckham.

David Beckham lesz az AliExpress kínai e-kereskedő globális márkanagykövete – jelentette be alig több mint két héttel a labdarúgó Európa-bajnokság előtt az Alibaba leányvállalata, ám azt nem közölték, hogy mennyit fizetnek az egykori futballcsillagnak a reklámért.

david beckham
David Beckham / Fotó: AFP

 

Az AliExpress az UEFA-val is leszerződött

Az AliExpress márciusban az európai labdarúgó-szövetséggel, az UEFA-val is leszerződött egy exkluzív e-kereskedelmi platform létrehozására. A Beckhammel kötött szerződés keretében pedig az egykori focista lesz a kínai cég Score More promóciójának az arca, amely a foci Eb-vel párhuzamosan fut majd – írja a BBC.

Az idei Európa-bajnokságnak nem az AliExpress az egyetlen kínai szponzora, ugyanis 

az UEFA többek között a BYD autógyártóval és az elektronikai cikkekkel foglalkozó Vivóval is kötött szerződést. 

A párizsi olimpia után a foci Eb az idei év legnagyobb sporteseménye, a nyitómérkőzést június 14-én, a döntőt pedig egy hónappal később, július 14-én játszák.

 

 

Ajánlott videók

Továbbiak

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.