BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Jó hír: hazahozták Varga Barnabást!

A hétfőn végrehajtott sikeres műtét után nem léptek fel komplikációk, így hazatérhetett Magyarországra a válogatott csatára. Varga Barnabást repülővel hozták haza Budapestre.

Stuttgartban a műtét jól sikerült, és a várakozásoknak megfelelően elhagyhatta a kórházat Varga Barnabás. A magyar válogatott csatára már haza is érkezett Magyarországra.

Football: UEFA Euro 2024 - 1st round day 3: Group A Scotland v Hungary
Varga Barnabás
Angus Gunn
magyar válogatott
Európa-bajnokság
Eb
skót válogatott kapus
Varga Barnabást hazahozták Budapestre / Fotó: AFP

A sérülése miatt Varga nem csatlakozott társaihoz a válogatott németországi szállására, hanem repülőgéppel hazahozták Budapestre 

– írta meg a Blikk. A focista vasárnap, a skót válogatott elleni sorsdöntő meccs végén szenvedett súlyos érülést. Angus Gunn kapussal ütközött egy pontrúgás után, az arcában több csont eltört és elmozdult. Varga Barnabást hétfőn műtötték meg, a beavatkozás komplikációmentes volt.

Információt közölt a klinika, ahol Varga Barnabást kezelték

„Varga Barnabást a sürgősségi osztályon történő első ellátást követően hétfőn megműtötték a Klinikum Stuttgartban. A stuttgarti kórház száj-, állcsont- és állcsontsebészeti klinikája nagy tapasztalattal rendelkezik az ilyen műtétek terén. Profi labdarúgók, például Christian Gentner (egykori VfB Stuttgart-játékos) is itt részesült kezelésben súlyos arcsérülése után. Varga műtétje komplikációk nélkül zajlott. A játékost meglátogatta a magyar válogatott küldöttsége, akik többször köszönetet mondtak a Prof. dr. Benedicta Beck-Broichsitter vezetésével működő száj-, állcsont- és arcsebészeti klinika munkatársainak a gyors és szakszerű ellátásért. Varga Barnabás várhatóan szerdán hagyhatja el a kórházat. Mielőbbi gyógyulást kívánunk neki!” – írta a klinika Instagram-oldalán.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.