BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
Paris Saint-Germain's French forward #07 Kylian Mbappe cheers to supporters during warm up before the French L1 football match between Paris Saint-Germain (PSG) and Toulouse (TFC) on May 12, 2024 at the Parc des Princes stadium in Paris. (Photo by FRANCK FIFE / AFP)

Mbappé mindenképpen jól járt, klubtulajdonos lesz Caenban

A mostani németországi Európa-bajnokságon a franciák világbajnok támadója, Kylian Mbappé futballklub-tulajdonos szeretne lenni Caenben. A családi vállalkozás élén édesanyja áll, és ő is bonyolítaná le a caeni ügyletet. A 25 éves játékos eddig 48 gólt szerzett a 84 válogatott fellépése alatt.

A Real Madrid és a francia válogatott támadója, Kylian Mbappé tulajdonrészt akar vásárolni a francia labdarúgó-bajnokság másodosztályában szereplő Caenben – adta hírül az RMC Sport.

Mbappé
Mbappé futballklub-tulajdonos lenne / Fotó: AFP

A forrás szerint Mbappé korábban kapcsolatban állt a caeni klubbal, amelynek többségi tulajdonosa a befektetőt kereső amerikai Oaktree Capital Management, az a cég, amely az olasz bajnok Internazionalét is birtokolja. A Caen a hatodik helyen zárta a francia másodosztály legutóbbi szezonját.

Mbappé családi vállalkozásának élén édesanyja áll, s ő bonyolítaná le a caeni ügyletet 

– írta az RMC Sport.

A 25 éves játékos június elején szabadügynökként csatlakozott a Real Madridhoz, miután a Paris Saint-Germainnel ismét francia bajnok lett. 

A válogatottal megnyerte a 2018-as oroszországi világbajnokságot, a 2022-es katari vb-n ezüstérmet szerzett, a mostani németországi Európa-bajnokságon pedig elődöntőig jutott. 

A támadó az eddigi 84 válogatott fellépésén 48 gólt szerzett.

 

Ajánlott videók

Továbbiak

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.