BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
MBH Bank, Debrecen, DVSC, Loki

A Debreceni VSC fontos támogatója lett az MBH Bank

A pénzintézet több sportágban is jelen van szponzorként. Az olimpiai csapat hivatalos bankjaként is szereplő MBH Bank arculati elemei ezentúl a DVSC stadionjában is láthatók lesznek.

Együttműködési megállapodást kötött az MBH Bank és a magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Debreceni VSC-nek otthont adó Nagyerdei Stadiont üzemeltető DNS Kft. és a DVSC Futball Zrt., amelynek értelmében az MBH Bank Private Banking üzletágának arculati elemeit viselik majd a stadion belső terei – derült ki a pénzintézet hétfői közleményéből. Az MBH Bank színei és jelképei a stadion VIP- és sky-szintjeit gazdagítják majd.

MBH Bank, Debrecen, DVSC, Loki
A Debreceni VSC fontos támogatója lett az MBH Bank / Fotó: MBH Bank

„Az MBH Bank Private Banking hazánk egyik vezető intézménye, és ahogy a privátbanki szolgáltatás legfontosabb alappillérei is a személyesség és az exkluzivitás, úgy szeretnénk az idén 10 éves stadion látogatóinak is ugyanezt az élményt átadni” – emelte ki Puskás András, az MBH Bank vezérigazgató-helyettese. Hozzátette: a DVSC stadionját érintő megállapodásukkal egy újabb mérföldkőhöz értek, miután a sport iránt elkötelezett nagyvállalatként szívügyük, hogy gazdasági szerepük mellett olyan értékeket teremthessenek, amelyekkel aktívan hozzájárulhatnak a közösségi összetartozás erősítéséhez.

A csapatválasztás nem véletlen, a bank közleménye szerint Debrecen városában erős az MBH jelenléte, mivel több ezer vállalkozónak és számos lakossági ügyfélnek nyújtanak szolgáltatásokat 

  • számlavezetési, 
  • finanszírozási, valamint 
  • megtakarítási területen egyaránt. 

Puskás András kiemelte, hogy a debreceni stadion nemcsak egy sportlétesítmény, hanem olyan multifunkcionális központ is, amelyben sport, kultúra és szórakozás kapcsolódik össze.

A 2014-ben átadott Nagyerdei Stadion 20 340 szurkoló befogadására alkalmas.

Az MBH Bank közleménye emlékeztet, hogy évek óta elkötelezettek a sport támogatása mellett, számos sportágban vannak helyi és országos együttműködései, illetve támogatási kezdeményezéseik. Többek között a labdarúgást, az úszást, a kerékpározást és más egyéb olyan sportágakat is támogatnak, amelyek kiemelten fontosak a magyar sportéletben, valamint az egészséges életmód és a fiatal tehetségek segítése szempontjából. A bank stratégiai partnerségben áll a Magyar Olimpiai Bizottsággal, ennek köszönhetően a magyar olimpiai csapat hivatalos bankja lett. Idén februárban a hazai úszósport és a Magyar Úszó Szövetség kiemelt szponzorává vált, így a jövőben pedig több éven keresztül támogatja a magyar úszóválogatott versenyzőit.

Úttörő lett a magyar tőkepiacon az MBH Jelzálogbank

Történelmi tranzakciót hajtott végre az MBH Jelzálogbank, amely a magyar hitelintézetek közül elsőként tartott tőzsdei jelzáloglevél-csereaukciót. A csereaukcióra beadott ajánlatok volumene 9,6 milliárd forint volt, amelyből az MBH Jelzálogbank végül 5,6 milliárd forintot fogadott el.

 

Ajánlott videók

Továbbiak

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.