BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Péntektől lehet bérletet venni a magyar válogatott Nemzetek Ligája-meccseire – mutatjuk az árakat

A magyar férfi-labdarúgó-válogatott szeptember elején megkezdi szereplését az UEFA Nemzetek Ligája 2024-es kiírásában. A három hazai összecsapásra szóló bérleteket augusztus 16-án, pénteken 10 órától lehet megvásárolni.

A legutóbbi három Európa-bajnokságra egyaránt kijutó magyar futballválogatott ősszel ismét az UEFA Nemzetek Ligájában (NL) szerepel. Marco Rossi együttese az NL legmagasabb osztályában, az A divízióban lép pályára Németország, Hollandia, illetve a B divízióból feljutó Bosznia-Hercegovina ellen.

A magyar válogatott évek óta rendszeresen telt ház előtt játszik hazai pályán, így most is nagy érdeklődés várható a bérletek iránt / Fotó: Illyés Tibor / MTI

A mérkőzésekre szeptemberben, októberben és novemberben kerül sor. Az A divízió négy csoportgyőztese a négy csoportmásodikkal jövő márciusban oda-visszavágós párharcban csap össze a júniusban esedékes négyes döntőbe jutásért. A harmadik helyezettek a bent maradásért csatáznak a B-divízió csoportharmadikjaival, míg a negyedik helyezettek kiesnek a második vonalba.

A Nemzetek Ligáján keresztül közvetlenül nem lehet kijutni a 2026-os világbajnokságra, közvetve mégis megkezdődik a selejtező folyamata. A 2025-ben induló vb-selejtezők csoportgyőztesei automatikusan kijutnak a tornára, a csoportmásodikok pótselejtezőn harcolhatják ki a szereplést. Utóbbiakhoz csatlakozik az NL-ből a négy legjobb olyan csoportgyőztes, amelyiknek a vb-selejtezőkön nem sikerült elérni a kijutást, tehát egy esetleges első hely az NL-csoportban mindenképpen vb-pótselejtezőt érne a magyar válogatottnak.

A magyar csapat három hazai meccsére szóló bérleteket pénteken 10 órától lehet megvásárolni a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, ezek közül a legolcsóbb 22 ezer, a legdrágább pedig 85 ezer forintba kerül.

Az MLSZ tájékoztatása szerint a jegyvásárláshoz nincs regisztrációra, továbbá futballkártya vagy klubkártya sem szükséges, a személyes adatok megadása viszont kötelező. Egy tranzakció során legfeljebb négy bérlet vásárolható. 

Amennyiben nem fogy el az összes bérlet, úgy a Bosznia-Hercegovina elleni találkozóra szóló jegyek értékesítése szeptember 2-án kezdődik. Az első idegenbeli mérkőzésre, amelyen Németországgal csapnak össze a magyarok Düsseldorfban szeptember 7-én, augusztus 25-éig válthatók meg a belépők egységesen, 14 ezer forintért.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.