BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Gyász: 44 éves korában meghalt a magyar válogatott sportoló

Gyászba borult a magyar sportvilág. Péntek egy közlekedési balesetben meghalt Szuna Roland, a magyar jégkorong-válogatott egykori védője.

Közlekedési balesetben elhunyt a magyar jégkorong-válogatott korábbi játékosa, Szuna Roland. A sportoló péntek este vesztette életét.

Szuna Roland
Közlekedési balesetben elhunyt a 44 éves Szuna Roland / Fotó: szekesfehervar.hu

Szuna Roland az Alba Volán SC játékosa volt, 1997–1998-as szezonban mutatkozott be. Utoljára a 2006–2007-es szezonban lépett profiként a jégre. Pályafutása végén a Fehérvári Titánoknál segítette a fiatalokat.

Szuna Roland három világbajnokságon is szerepelt. A divízió-1-ben világbajnoki ezüst- és bronzérmet is szerzett. 2001-ben a legjobb újoncnak választották, ezzel kiérdemelte a Kósa Kupa-díjat. Összesen 242 bajnoki mérkőzésen játszott az Alba Volán SC színeiben, amellyel öt magyar bajnoki címet szerzett – írta meg a Fejér Vármegyei Hírportál

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.