BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Magyar válogatott futballista szerződött a Premier League-be

Az angol Premier League-ben szereplő Tottenham Hotspur pénteken bejelentette, hogy leigazolta a magyar női labdarúgó-válogatott középpályását, Csiki Annát.

A világ legerősebb női futballbajnokságába, az angol Premier League-be igazolt a magyar válogatott középpályása, Csiki Anna. A labdarúgó szerződtetését pénteken hivatalos honlapján jelentette be a londoni klub. 

Csiki Anna új csapata, a Tottenham mezével / Fotó: Tottenham Hotspur FC

Csiki a svéd Häcken csapatától érkezett a Spurshoz, ahol 2028-ig szóló szerződést írt alá, és a 14-es mezt fogja viselni.

„Mindig is az volt a legnagyobb álmom, hogy egyszer Angliában futballozzak”

 - idézte a játékos szavait az MTI, akinek döntését elmondása szerint megkönnyítette, hogy a Tottenham vezetőedzője, Robert Vilahamn korábban éppen a Häckennél dolgozott.

Csiki Anna pályafutása során két bajnoki címet és három Magyar Kupát nyert a Ferencvárossal, előző klubjával a Häckennel pedig a svéd élvonalban tudott aranyérmet szerezni.

A magyar válogatottban eddig 40 meccsen lépett pályára, ezeken hét gólt szerzett.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.