BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
Euro 2024: Germany - Hungary
válogatott

Bejelenthetik új csapatánál a válogatott egyik kulcsemberét

Sajtóhírek szerint négyéves megállapodást kötött a török élvonalban érdekelt Galatasaray csapatával Sallai Roland. A válogatott játékos 2018-ban igazolt a német Freiburghoz.

Sallai Roland, a Freiburg és a magyar labdarúgó-válogatott támadója már péntek este Törökországba repülhet, hogy a Galatasaray csapatába igazoljon, ha sikerül megegyeznie a két félnek az átigazolási összegről – írta Yagiz Sabuncuoglu, a török Sport Digitale újságírója.

Euro 2024: Germany - Hungary
A válogatott játékosai
Nagy Zsolt, Sallai Roland és Gazdag Dániel is rendszeresen pályára lép a válogatottban / Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP

Az újságíró úgy tudja, négyéves szerződést köt a 27 éves Sallai az isztambuliakkal. A török átigazolási piac pénteken zár, így ma eldől minden.

Az 54-szeres magyar válogatott Sallai hat éve a német Freiburg játékosa: 163 tétmérkőzésen 27 gólt szerzett és 23 gólpasszt adott. 

Olaszországot megjárt sztárok lesznek a magyar válogatott csatár csapattársai

A Galatasaray, melyben olyan sztárok játszanak, mint Mauro Icardi vagy Victor Oshimen nem jutott a BL főtáblájára, az Európa-ligában többek között a Tottenham is az ellenfele lesz. Az angol második vonalból a Leeds United érdeklődéséről, a francia élvonalból is keresték, de egyik igazolás sem jött létre.

Ajánlott videók

Továbbiak

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.