BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Nem akármilyen autóflottát kapott a DVTK: ennek egész Miskolc a csodájára járhat

A diósgyőri sportklub mögé állt a Mercedes miskolci márkakereskedése. A DVTK reméli, hogy mások is csapat támogatói lesznek.

Az idei év októberétől a Mercedes-Benz Miskolc hivatalosan is a DVTK multisportklub kiemelt támogatója és új autós partnere lett – derül ki DVTK pénteki sajtóközleményéből.

Mercedes
Sántha Gergely és Balogh József a csapat új Mercedeseivel/Fotó: DVTK

A Mercedes-Benz Miskolc 2016 óta foglalkozik a márka prémium kategóriás járműveinek értékesítésével és szervizelésével, Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében a prémium kategóriás autók piacának mintegy 40 százalékát birtokolja, 

2021-ben és 2023-ban is elnyerte az Év Mercedes-Benz Márkakereskedése címet. 

Péntektől a régió legnagyobb multisportklubjának, a DVTK-nak az autós partnere.

A DVTK és a Mercedes is sikeres márka

Sántha Gergely, a DVTK elnöke elmondta, hogy a labdarúgást követően évről évre újabb sportágakkal bővül a klub, mellyel párhuzamosan országosan is ismert sportmárkát építenek, amely valós marketing-kommunikációs értékkel bír a régió legeredményesebb vállalkozásai számára. Ehhez azonban partnerekre is szükség van. A sportvezető szerint két sikeres brand indult el a közös úton, melynek keretében a klub 40 darab Mercedes járművet kap. Majd kifejtette abbéli reményét, hogy a régió  egyik legdinamikusabban fejlődő vállalkozásának támogatása 

más cégeket is arra ösztönöz, hogy használják a klub marketing-kommunikációs felületeit.

Balogh József, az MBM Autó Kft. ügyvezetője szerint a régió fiatal sportolóinak egyik célkitűzése, hogy egyszer piros-fehér mezben sportolhassanak és büszkén mondhassák: DVTK-s vagyok. A cégvezető azt is elárulta, hogy örökké hálás lesz a DVTK-nak, hogy megszerettette a kislányával a sportolást, és a legkiválóbb partnernek nevezte a klubot, valamint azt is jelezte, hogy a közös gondolkodás a csapattal nem merül ki a járművekben.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.