BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Több csapatra való világsztár gratulált Szoboszlainak

A magyar válogatott csapatkapitánya eljegyezte párját. Szoboszlai Dominik az Instagramon fogadja a gratulációk özönét.

Minden szempontból sikeres napok vannak Szoboszlai Dominik mögött. A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya két góllal és remek játékkal járult hozzá a nemzeti csapat 2-0-s boszniai győzelméhez. A Nemzetek Ligájában aratott siker után visszatért Budapestre, ahol megkérte barátnője, Buzsik Borka kezét. A játékos Instagram-oldalán osztotta meg az örömhírt, hogy párja igent mondott neki.

Szoboszlai Dominik és Buzsik Borka
Szoboszlai Dominik és Buzsik Borka / Fotó: Szoboszlai Dominik / Instagram

Ahogy az lenni szokott, ilyenkor elkezdtek özönleni a gratulációk a követőktől és az ismerősöktől, a magyar válogatott sztárja esetében ez utóbbi kategóriában igen illusztris személyek is vannak – írta a Mandiner.

„Bravo Tes” – írta a magyar válogatottsági rekorder Dzsudzsák Balázs. A válogatottbeli csapattárs Botka Endre sok boldogságot kívánt, Marco Rossi szövetségi kapitány pedig egy szívecskés és egy tapsoló emodzsival fejezte ki gratulációját. Hasonló bejegyzést írt a világhírű játékosügynök, az olasz Fabrizio Romano is.

Gratulált Szoboszlai Dominik volt klubja, a német RB Leipzig is. Világhírű focisták is beálltak a sorba, többek között Erling Haaland, Trent Alexander-Arnold és Dani Olmo is. A magyar–skót Eb-csoportmeccs hőse, Csoboth Kevin sem feledkezett meg csapattársáról.

Cikkünk megírásának pillanatában 497 ezer kedvelés és több mint 6400 hozzászólás érkezett a bejegyzésre kevesebb mint egy nap alatt.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.