BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Négymilliárdból épül szálloda Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdőn

A 4 milliárd forint értékű beruházásban épülő új négycsillagos wellness-konferencia szálloda várhatóan 2019 májusára készül el.

Megkezdődött az új négycsillagos wellness-konferencia szálloda építése Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdőn, a 4 milliárd forint értékű beruházás várhatóan 2019 májusára készül el – jelentette be szerdai sajtótájékoztatóján a nyírségi nagyváros polgármestere.

Kovács Ferenc (Fidesz-KDNP) elmondta, a 9 ezer négyzetméter alapterületű, 122 szobás, étteremmel, konferenciateremmel, látványbárral, mini wellness-egységgel, fitneszteremmel rendelkező szálláshely közvetlen összeköttetésben lesz a közeli élmény- és parkfürdővel.

Az építési munkaterületet már átadták a kivitelezőnek. A beruházáshoz a kormány 3,1 milliárd forint támogatást biztosít a Modern Városok Program keretében, a fennmaradó 900 millió forint az önkormányzat önereje – közölte a városvezető. Kovács Ferenc hozzátette, az új szálloda megépítésének köszönhetően 66 új munkahely jön létre Nyíregyházán.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.