BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Elkezdődik a szobafelújítási pályázatok elszámolása

Hamarosan benyújthatják a támogatási folyamatot lezáró beszámolójukat azok a pályázatnyertes magánszálláshely üzemeltetők, akik már elkészültek a Kisfaludy Szálláshelyfejlesztési Konstrukció keretében támogatott fejlesztésekkel.

Bár nemrég szeptember 30-ig meghosszabbították, aki elkészült a vállalt fejlesztéssel, az mindettől függetlenül 2021. április 21-től megkezdheti a záró beszámoló benyújtását a Magyar Turisztikai Ügynökség a Kisfaludy2030 Turisztikai Fejlesztő Nonprofit Zrt. közreműködésével 2020 június elején kiírt szálláshely fejlesztési pályázat nyertesei közül. Az MTÜ közleménye szerint az elektronikus beszámoló benyújtásához

minden fontos tudnivaló, a dokumentumok és a nyilatkozatok is felkerültek a Kisfaludy Program honlapjára.

A Kisfaludy Szálláshelyfejlesztési Konstrukció keretében lezajlott Magánszálláshelyek és egyéb szálláshelyek fejlesztése pályázat az elmúlt évek legnagyobb volumenű szálláshelyfejlesztése volt.

Fotó: Kallus György / VG

A pályázat révén 14 ezer szolgáltató összesen 42 milliárd forint támogatásban részesült,

így a főszezonra már sok ezer szoba megújulva várja a vendégeket vidéken. Annak érdekében, hogy a pályázatnyertesek be tudják fejezni a vállalt fejlesztéseket, a megvalósításra rendelkezésre álló időt kétszer is meghosszabbították. A pályázat megvalósítását követően minden kedvezményezettnek záró beszámolót kell benyújtania a Kisfaludy2030 Turisztikai Fejlesztő Nonprofit Zrt által biztosított elektronikus felületén keresztül.

A pályázatnyertesek e-mailes meghívót fognak kapni a korábban megadott elektronikus postacímükre, ezért érdemes folyamatosan figyelniük az e-mail fiókjukat, hogy be tudjanak lépni az elszámolási rendszerbe.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.