BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Úgy nézhető az idei Kékszalag, mint még soha

Új technológia segíti a valós idejű internetes közvetítést.

Stratégiai partneri együttműködést kötött a RECnGO és a Telekom az idei, 56. Kékszalag live streamingközvetítésére, ami lehetővé teszi, hogy a két cég egyesítse az erőit és innovatív technológiáit, így magas színvonalú, valós idejű internetes közvetítést nyújtanak a nézők számára.

kékszalag
Új formában közvetítik idén a Kékszalag versenyt / Fotó: Kékszalag / AFP

A Kékszalag, Európa egyik legrangosabb vitorlásversenye, és a RECnGO technológiája lehetővé teszi több mobileszköz egyidejű használatát és valós idejű videóanyagok integrálását, amelyek révén a nézők egyedülálló élményt élhetnek át.

A Telekom, mint vezető távközlési szolgáltató, 

5G hálózata biztosítja a szükséges infrastruktúrát és támogatást a zökkenőmentes közvetítéshez.

A két cég közleménye szerint stratégiai együttműködésük nemcsak a 2024-es Kékszalag-közvetítésének minőségét javítja, hanem bemutatja közös elkötelezettségüket is az innováció iránt, hogy a média-tartalomgyártás új szintre emelkedjen.

Innovatív multiplatform

A partnerség mérföldkő a RECnGO számára, amely megerősíti pozícióját a piacon és új lehetőségeket nyit a jövőbeli együttműködésekre. A nézők pedig biztosak lehetnek abban, hogy az idei Kékszalag közvetítése egy felejthetetlen élmény lesz.

A RECnGO egy hazai fejlesztésű innovatív multiplatform szoftver (applikáció), amely lehetővé teszi a professzionális minőségű videók rögzítését és élő közvetítését mobil eszközökről (iOS és Android, tablet és telefon).

Támogatja a többkamerás beállításokat, és 

valós idejű szerkesztést biztosít képekkel,

grafikákkal és videókkal, egyszerűsítve ezzel a videógyártást/élő műsorgyártást a tartalomkészítők számára. Egyszerűsíti műsorgyártás komplex folyamatát, és ezzel a világon több száz millió videós tartalomgyártó számára nyitja meg a lehetőséget.

A RECnGO célja, hogy leegyszerűsítse a videógyártást, és hogy a produkciós gyártók számára hozzáférhetővé tegye a professzionális minőségű tartalomkészítést mobileszközökkel.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.