BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Megnyílt az első Hilton vidéken – Magyarország második fővárosa lett a befutó

Megnyílt az első vidéki Hilton szálloda Magyarországon, Debrecenben debütált a Hilton Garden Inn Debrecen City Centre. A hotel a Kálvin tér közvetlen szomszédságában várja vendégeit a város első sky bar tetőteraszával.

Ünnepélyes szalagátvágással nyitotta meg kapuit Magyarország első vidéki Hilton szállodája, a Hilton Garden Inn Debrecen City Centre. A szálloda 101 szobával, „all day dining” étteremmel és sky bárral várja vendégeit.

Hilton Debrecen
Debrecen első sky barja is a Hiltonban található / Hilton

A hotel fitneszteremmel, tárgyalóval, mélygarázzsal és gyereksarokkal is rendelkezik. A szálloda rövid sétatávolságra található

  • a Debreceni Református Nagytemplomtól
  • és a Debreceni Fórum bevásárlóközponttól,
  • valamint a Debreceni Nagyerdő pedig csupán öt,
  • míg a DEB Debreceni Repülőtér pedig hét kilométerre fekszik a hoteltől.

Büszkék vagyunk arra, hogy a Hilton Garden Inn Debrecen City Centre barátságos hangulatával és figyelmes kiszolgálásával elkezdhetjük fogadni vendégeinket – mondta Pfeffermann Gábor, a Hilton Garden Inn Debrecen City Centre szállodaigazgatója. Örömmel tölt el minket, hogy a kiemelkedő minőségéről és vendégszeretetéről ismert Hilton Garden Inn márkát itt, Debrecenben is bemutathatjuk. Célunk, hogy vendégeink számára tökéletes utazási élményt teremtsünk.

A Hilton Garden Inn Debrecen City Centre is a Hilton Honors tagja lett, ami a Hilton márkáinak díjnyertes hűségprogramja. A Hilton Honors tagjai a Hilton közvetlen csatornáin keresztül foglalhatnak, ezáltal azonnali előnyökhöz jutva. Ilyen például a rugalmas fizetési rendszer, amely lehetővé teszi a tagok számára, hogy szinte bármilyen pont és pénz kombinációját válasszák a szállásfoglaláshoz, valamint exkluzív tagsági kedvezmény is elérhető a vendégek számára.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.