BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Parragh: Óriási baj közeleg

Parrah László a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) elnöke a Nemzeti Csúcson mondott beszédében figyelmeztetett: óriási baj közeleg.

A kormányzat azt kéri, mondjuk le az adócsökkentésről. De nem látom, miért van erre szükség - mondta Parragh László, hozzátéve, hogy a módosított költségvetés ismerete nélkül nem lát okot erre, hiszen nem látja, milyen kiadások csökkennek.

Az MKIK elnöke szerint a pénzügyi válságot gazdasági válság fogja követni. Ráadásul Magyarország számára a nemzetközi versenyben súlyos hátrányt jelentenek az adóterhek

Parragh úgy látja, elengedhetetlen a költségvetési kiadások csökkentése, valamint a valódi és átfogó reformok véghezvitele. Ezek nélkül elkerülhetetlennek látja, hogy nagy bajba kerüljön hazánk. Az uniós pénzek átcsoportosítását is üdvözölte a kamarai elnök. Hozzátéve, hogy bízik benne, ez konjuktúraélénkítést jelent.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.