BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A magyar beszállítók erősítése a cél - ITD konferencia

Az ITD Hungary 2008. december 5-én, pénteken, Kecskeméten Autóipari Beszállítói Konferenciát szervez. A rendezvény célja a Magyarországon már működő autógyártó vállalatok, illetve a gyártást a közeljövőben megkezdő Daimler AG beszerzési-beszállítási gyakorlatának bemutatása.

A konferencián a beszállítóvá válás feltételeit a Daimler AG, a Magyar Suzuki Zrt., a General Motors, és az Audi beszerzési vezetői ismertetik; beszállítási tapasztalataikat pedig autóipari beszállítók – így például a Knorr-Bremse – osztja majd meg a hallgatósággal.

A beszállítóvá válás hosszú, adott esetben több éves folyamat végeredménye, ahol a jelölteknek egyaránt meg kell felelniük a műszaki, a technikai és a pénzügyi feltételeknek. Ezek mellett a beszállítóktól elsősorban gyors, rugalmas reagálási készséget várnak a nagyvállalatok – mondta el Rétfalvi György, az ITD Hungary vezérigazgatója a konferencia kapcsán.

A potenciális beszállítóknak a rendezvényen lehetőségük lesz felmérni beszállítói képességeiket, azokat a feladatokat és intézkedéseket, melyek elvégeztével bővíthetik vagy megkezdhetik beszállításaikat.

A vezérigazgató hangsúlyozta: a magyar beszállítói pozíciók erősítése és bővítése közös cél, hiszen a logisztikailag közel eső, erős beszállítói háttér jelentősen hozzájárul a gyártó cég termelésbiztonságához.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.