BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Demján Sándor a Nemzeti Ima Reggelin

Demján Sándor, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének ügyvezető elnöke február 3. és 5. között látogatást tett az amerikai fővárosban.

Részt vett az 57. Nemzeti Ima Reggelin, amelynek kiemelt szónokai Barack Obama, az Egyesült Államok elnöke és Tony Blair volt brit miniszterelnök voltak. A rendezvényen találkozott Joe Biden-nel, az Egyesült Államok alelnökével, akinek átadta a magyar gazdasági élet képviselőinek jókívánságait.

A nemzetközi gazdasági és pénzügyi válság rendezésére irányuló erőfeszítésekről megbeszéléseket folytatott a Kongresszus és az amerikai gazdasági élet ismert vezető személyiségeivel. Találkozott Jim Bunning szenátorral, valamint Virginia Foxx, Vernon J. Ehlers és Heath Shuler képviselőkkel, a Képviselőház tagjaival.

A megbeszéléseken egyetértettek abban, hogy a gazdaságok talpra állítása érdekében minden országban meg kell hozni az elkerülhetetlenül szükséges intézkedéseket. Kiemelték, hogy ebben a folyamatban különleges felelősség hárul a politikai és a gazdasági-pénzügyi élet szereplőire.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.