BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Díjmentes jogsegély munkavállalóknak, vállalkozóknak

A munkáltatói és a munkavállalói oldal - ÁFEOSZ, IPOSZ, KISOSZ, MSZOSZ, OKISZ - közös összefogásával országos Jogpont Hálózatot indítanak, hogy az eddigieknél több munkavállaló, vállalkozásba kezdő, vállalkozási tevékenységet folytató fordulhasson jogsegélyszolgálatukhoz.

Az Európai Uniós forrásból 141 helyszínen megvalósuló Jogpont hálózat, egy olyan díjmentes tanácsadó szolgáltatást takar, amelyhez bátran fordulhat mindenki, akinek munkajogi, TB-jogi, cégjogi problémája, kérdése van. A program egyik célja többek között, hogy segítse a munkaerőpiacra való belépést, a vállalkozóvá válást, valamint a nagyobb foglalkoztatás-biztonság kialakulását, és ez által a magyar gazdaság helyzetének pozitív támogatását.

A munkaadói és munkavállalói oldal konzorciumi együttműködést alakított ki, melynek célja a Jogpont Hálózat hatékony koordinálása. A hálózatszerű működés elősegíti a jogtudatos magatartás fejlődését, a jogi ismeretek bővülését, a jogalkalmazásban tapasztalható zavarok csökkentését. Hozzájárulhat a társadalmi kohézió erősítéséhez, konkrét jogi ügyek hatékony, optimális kezeléséhez.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.