BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Sikeres volt az idei BoatShow szakkiállítás

Összesen 18 ezeren látogattal el a hétvégén a február 12-től 15-ig nyitva tartó Budapest Boat Showra, Golf Expora, Karaván Szalonra és Karát, nemzetközi ékszer, drágakő, óra szakkiállításra.

Számos látogató élt a lehetőséggel, és ütött tábort lakóautójával vagy lakókocsijával a vásárközpont parkolójában a kiállításokon töltve az éjszakát is. Komoly vásárlói érdeklődés mutatkozott a luxus kategóriájú modellek, motoros és vitorlás jachtok iránt. A hajószalon záró napjáig több hajó is gazdára talált. Megtelt a Golf Expo kilenclyukú golfpályája is, a „putting green”–en folyamatosan zajlott a játék. A golfturisztikai kínálatot bemutató rendezvényt első alkalommal szervezték meg a Hungexpon.

Sikeres volt a Budapest Boat Show keretében először megrendezett ergométeres kajak szimulátor bajnokság is, a szervezők jövőre nemzetközivé teszik a versenyt, világbajnokságot rendeznek ebben a sportágban, amely kísérő eseménye lesz a 2010-es Budapest Boat Show-nak.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.