BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Ma döntenek az adókról - Még a Reformszövetség javaslata is nyerhet

Ma dönthetnek az idén és jövőre bevezetendő adó- és járulékjogszabály-módosításokról. Legalábbis ami a kabinetet illeti, a kormányülésen ugyanis az adó- és járulékmódosításokról lesz szó.

 Úgy tudjuk, jó esélyekkel indul a Reformszövetség radikális csomagja, igaz, a kormány – támogatás esetén is – biztosan némileg módosít az eredeti terveken.

Érdekes tegnapi fejlemény ugyanakkor, hogy kiszivárgott egy második, kormányzati berkekben készülő csomag terve is, amely már év elejétől megemelné a személyi jövedelemadó sávhatárát, igaz, csupán 1,9 millió forintra. E javaslat szerint az adókulcsok csak jövőre nőnének. Ma kiderülhet, a kormány mely elképzelések mellett kötelezi el magát. Egy azonban bizonyos: az MDF és az SZDSZ deklaráltan a Reformszövetség anyaga mellett foglalt állást. Az ő voksaikra pedig mindenképpen szükség lesz a sikeres szavazáshoz.

A cikk teljes terjedelemben itt olvasható

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.