BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A MySpace dolgozóinak egyharmada "repül"!

A versenyképesség megőrzése érdekében 30 százalékos leépítést hajt végre a MySpace. A továbbiakban körülbelül 1000 fővel működtetik majd az egyik legnépszerűbb közösségi portált.

Az áprilisban munkába állt új menedzsment azzal indokolta döntését, hogy a túl nagyra nőtt állomány már a hatékony működést és a csapatszellem kialakulását gátolta, ráadásul a piaci körülények sem indokolják a jelenlegi állapotot. Az elbocsátások az üzemeltetés minden területét egyaránt érintik, ezek legtöbbje Los Angelesben található.

A döntés éppen azon a héten került nyilvánosságra, amikor a legfőbb versenytárs, a Facebook látogatottsága Amerikában első ízben haladta meg a MySpace-ét. Jelenleg mindkét portál 70 millió kürüli látogatót fogad havonta, de a MySpace forgalma 2008 októbere óta folyamatosan csökken.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.