BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Medvegyev: Tényleg modernizálunk

Dmitrij Medvegyev orosz elnök egy mai csúcstalálkozón országa fejlődését bizonygatta és hangsúlyozta, hogy Oroszországnak szüksége van külföldi befektetőkre.

Valóban modernizáljuk Oroszországot. A változásokhoz idő kell, de megtörténnek – mondta Dmitrij Medvegyev az orosz Davosnak is nevezett Szentpétervári fórumon. Bejelentette: jövőre törlik a hosszútávú befektetések esetében a tőkenyereség adót. Az elnök megfogalmazása szerint Oroszországnak olyan állammá kell válnia, ahova az emberek azért jönnek, hogy megvalósítsák álmaikat – tudósít az AFP.

Medvegyev hangsúlyozta a külföldi befektetések fontosságát, megfelelő jogi környezetet és jobb kondíciókat ígért az orosz területre telepedő üzletembereknek. Medvegyev aláhúzta, hogy országát nem sújtja az európai adósságválság.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.