BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Navracsics: Nem gyengült Matolcsy pozíciója

A Reuters is beszámol arról, hogy a miniszterelnök-helyettes a köztelevíziónak nyilatkozva megerősítette: a nemzetgazdasági miniszter helyzete nem gyengült.

Navracsics Tibor az M1-nek adott nyilatkozatában hangsúlyozta, hogy Matolcsy György helyzete nem gyengült. A miniszterelnök-helyettes ezzel megerősítette Orbán Viktor korábbi kommentárját, a kormányfő kedden leszögezte, hogy nem lát okot kormányának átalakítására.

Navracsics Tibor a Reuters által idézett interjúban arról is beszélt, hogy további lépések szükségesek az idei, 3,8 százalékos hiánycél teljesítéséhez. Ezek között elsősorban a költségvetési kiadások csökkentését jelölte meg. Navracsics megerősítette a kormány korábbi álláspontját, mely szerint 2011-ben tartják a 3 százalék alatti deficitcélt.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.