BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Matolcsy újra megszorít

További 40 milliárdos spórolásra szólítja fel a tárcákat a Matolcsy György által vezetett gazdasági minisztérium az [origo] értesülései szerint. Ez hozzáadódik a februárban már meghatározott 30 milliárdos kiigazító csomaghoz.

Újabb 40 milliárd forintot kell megspórolniuk a minisztériumoknak - adta ki a parancsot a költségvetésért felelős Nemzetgazdasági Minisztérium az [origo] kormányzati forrásai szerint. A lap információi szerint a kormány támogatását is élvező utasítást szerdán közölte Matolcsy György tárcája a többi minisztériummal.

Az a tárcákra van bízva, hogyan szedik össze ezt a pénzt, pontosabban mivel tudnak ennyit megtakarítani a működésükön. Az intézkedés egy-egy minisztériumra lebontva azt jelenti, hogy az idei keretükből másfél-két százalékot lecsíp a kormány.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.