BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Velük tárgyal Matolcsy Németországban

Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter ma Berlinben tárgyal aktuális gazdaságpolitikai kérdésekről és a német - magyar gazdasági kapcsolatokról.

Találkozik Markus Kerberrel, a Német Iparszövetség ügyvezető igazgatójával és Reinhard Göhnerrel, a Német Munkaadói Szövetség ügyvezető igazgatójával. Egy nagylétszámú találkozó keretén belül megbeszélést folytat a fontosabb gazdasági intézmények vezetőivel, mint például a Német Bankszövetség, a Külgazdasági Szövetség, a Német Ipari és Kereskedelmi Kamarák Szövetségének vezetőjével, de a megbeszélésen rész vesz a Német Külügyminisztérium és a Szövetségi Gazdasági és Technológiai Minisztérium is.

Ezt követően Matolcsy György kétoldalú megbeszélésen tárgyal a két ország közötti gazdasági kérdésekről Wolfgang Schäuble német szövetségi pénzügyminiszterrel.

Majd megbeszélést folytat Lars-Hendrik Röllerrel, a kancellár gazdaságpolitikai főtanácsadójával és találkozik Peter Hintzével a német Szövetségi Gazdasági és Technológiai Minisztérium parlamenti államtitkárával.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.