BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Bajnai Gordon: A rezsicsökkentés igazságtalan

A gyarapodást, a biztonságot és a nyugalmat hosszú távon visszahozó, szakszerű kormányzást ígért Bajnai Gordon volt miniszterelnök a Magyar Szolidaritás Mozgalom városligeti majálisán.

Az Együtt 2014 - Párbeszéd Magyarországért Választási Szövetség vezetője a munka világáról szóló fórumon hangsúlyozta, kormányra kerülve úgy változtatnák meg "Európa legigazságtalanabb adórendszerét", hogy az átlagbér fölött kereső munkavállalókig bezáróan mindenki jövedelme emelkedhessen, és kizárólag a legtehetősebb nyolc százaléknak kelljen többet fizetnie. Terveik szerint a minimálbér nettó értéke 8-10 ezer forinttal emelkedhetne - mondta.

A volt kormányfő kiemelte: az igazságtalan rezsicsökkentés helyett valódi, 30 százalékos fűtéskiadás-megtakarítást eredményező energiakorszerűsítésbe kezdenének, és minden társasház szigetelését felújítanák.

 

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.