BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Évi félmilliárdért biztosítja a Nemzeti Eszközkezelő az átvett lakásokat

A Nemzeti Eszközkezelő Zrt. nyílt, kétfordulós közbeszerzést írt ki a portfóliójában lévő, illetve az abba bekerülő ingatlanok vagyon- és felelősségbiztosítására - a felhívás a hétfői Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

A szerződés megkötésekor várhatóan 1000 lakás lesz a portfólióban, beleértve az ócsai szociális lakásokat is. A jövő év végére viszont a biztosítandó lakások száma elérheti a 25 ezret.

A minden kockázatra kiterjedő - all-risks - vagyon- és felelősségbiztosítás magába foglalja az épületek szerkezeti elemeiben és a központi berendezésekben esett károkat is.

A biztosítási díj becsült értéke évi 510 millió forint. A szerződés ez év október 18-tól 2018. október 18-ig tart.

Az ajánlattevőnek az elmúlt három évből fel kell mutatnia - összesen - legalább 8 milliárd forint biztosítási összegű referenciát, amely vagyonbiztosításra és általános felelősségbiztosításra, vagy pedig vagyonbiztosításra és bérlői valamint bérbeadói felelősségbiztosításra szól.

A felhívásra augusztus 26-ig lehet jelentkezni. A második fordulóba jutottakat szeptember 4-ig értesíti az ajánlatkérő.

Az összességében legelőnyösebb ajánlat lesz a nyertes úgy, hogy az értékelendő kritériumok közül túlsúlyos a biztosítási díj.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.