BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Itt a módosító, nem hatották meg Rogánékat a tüntetők

Módosító javaslatot adott be Rogán Antal az adótörvényekhez. Ahogy várni lehetett, semmi nem változott a már bejelentett tervekhez képest az internetadónál.

Ugyan a Fidesz többször is bejelentette, hogy hajlandó tárgyalni az internetadóról, Lázár János pedig azt mondta ma a Parlamentben, hogy "a kormány minden tüntetés kapcsán mérlegeli az ott elhangzottakat", az adótörvényekhez most beadott módosító indítványban semmi változás nincs ahhoz képest, amit már napokkal a tüntetés előtt bejelentettek.

Az internetadónak magánszemélyeknél 700 forint, nem magánszemély előfizetők esetében 5000 forint lesz a havi felső korlátja. A Fidesz frakcióvezetője azt is beleírná a törvénybe, hogy az adót a szolgáltatónak kell megfizetnie - arról azonban továbbra sem lehet tudni, mi módon érnék el, hogy azt ne terheljék tovább.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.