BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

NAV-végrehajtások Mészáros Lőrinc cégeinél

Mészáros Lőrinc egyik cégénél, az R-Kord Építőipari Kft.-nél az adóhivatal végrehajtást tartott, az Aranykorona Mezőgazdasági Zrt.-nél pedig Mészáros tulajdonszerzése előtt indult végrehajtás, de a cég tartozását utóbb rendezték - írja a Népszabadság. Azóta az R-Kord is sínre került.

A lap szerint a Mészáros Lőrinc tulajdonában lévő R-Kord Építőipari Kft.-t az adóhivatal Fejér megyei adóigazgatóságának hátralékkezelési osztálya márciusban, míg az Aranykorona agráripari társaságot ugyanezen szervezet végrehajtási osztálya január és március között vonta eljárás alá.

Hogy a végrehajtás milyen összegű volt, az egyik esetben sem derül ki a cégbírósági dokumentumokból, az viszont igen, hogy a munkát március végére befejezték. Tehát vagy az adóhivatal vitte a megállapított járandóságot, vagy a cégek fizettek.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.