BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Letarolta Tom Brady a mezeladási listát

Elindult a hét végén az NFL, és vele együtt felfutottak a mezeladások. A legtöbb New England Patriots sztárjának, Tom Bradynek a mezét vették meg, de Marshawn Lynch szerelése is jól fogyott.

A hét végén elrajtolt a tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) szezonjának alapszakasza, mostanra a szurkolók jelentős része már beszerezte a szükséges kellékeket. A legtöbben kedvenc játékosuk mezét veszik meg ilyenkor, ami jelentős bevételi forrás a ligának. Bár a konkrét számokat nem adja ki az NFL, a legkeresettebb mezek listájából jól látható, hogy melyik csapatok járhatnak jól.

Váratlan vereséggel kezdte az új idényt a New England Patriots
Forrás: AFP

Az amerikai foci rajongóinak valószínűleg nem meglepetés, hogy a legtöbb a legutóbbi Super Bowl-győztes New England Patriots sztárjának, Tom Bradynek a mezéből fogyott. Mivel az irányítót a nagy döntő után a valaha volt legjobb játékosnak kiáltották ki, alighanem még sokáig népszerűek lesznek a hozzá köthető ajándéktárgyak. Az eladási lista második helyén az idei nagy visszatérő, Marshawn Lynch (Oakland) mezei állnak, aki a pályán nyújtott teljesítménye mellett egyedi stílusú nyilatkozatainak köszönheti népszerűségét.

A harmadik és a negyedik helyen a tavaly újoncként kiemelkedően szereplő dallasi páros, Dak Prescott és Ezekiel Elliott szerepelnek. A csapatok közül a Dallas Cow­boys adja a legtöbb futballistát a listára, amelyen négy játékosuk meze is szerepel, három-három New England-i, oaklandi és pittsburghi jutott még be a huszonötös elitbe.

Óriási meglepetésre a bajnok Patriots 42-27-re kikapott a nyitányon a Kansas City Chiefs csapatától, de nem sokon múlott, hogy megégjen a februári Super Bowl másik résztvevője, az Atlanta Falcons is, amely végül nagy nehezen, 23-17-re gyűrte le a Chicago Bearst.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.